AL MÀXIM AMB L’ESPLAI VIRTUAL!!

Hola famílies! Què tal? Ara que hem tornat a fer esplai, tot i que de manera virtual, tornem a estar a tope Us deixem les coses per aquesta setmana:

CALENDARI

Dissabte 14: Esplai en línia  ❤️

Dissabte 21: Esplai en línia

Us recordem que per tal de comunicar-nos hem creat grups de Telegram per a cada grup d’infants. Amb Telegram podem crear canals de comunicació, i us podem enviar les indicacions de les activitats respectant la privacitat dels vostres números de telèfon. ❤️❤️

Per poder accedir al grup és necessari que us descarregueu l’aplicació (és gratuïta)

Els enllaços als grups són:

  • Telegram grup de PETITS:

https://t.me/joinchat/AAAAAFkcOkd2QI-IzyrE-w

 

  • Telegram grup de MITJANS:

https://t.me/joinchat/AAAAAFEbMe0ptT_H6fItsA

 

  • Telegram grup de GRANS:

https://t.me/joinchat/AAAAAEd_v8eAZXmvs0brqA

 

  • Telegram grup de SUPERGRANS:

https://t.me/joinchat/U_ZC7RyyqU5zCYoIzc9QKw

 

  • Telegram grup de JOVES:

INSCRIPCIONS

Dissabte dia 14 seguirem fent inscripcions de manera telemàtica, per aquest motiu, demanen a les famílies que entreguin la documentació ja sigui impresa, firmada i escanejada o fent-li una foto on es vegi clara tota la informació.

El correu on l’hem d’enviar és a celesquirol@celesquirol.es

Hem d’entregar la següent documentació:

PAGAMENTS + RETORN DINERS

Per tal de fer el pagament del curs d’esplai us vam demanar que si era possible que realitzéssiu el tràmit per internet o en caixer automàtic. El compte bancari de l’esplai és el següent:

ES22 2100 3137 90 2101161173

El compte està al nom de: Associació centre d’Esplai L’Esquirol

Una vegada executeu el pagament haureu d’enviar-nos el resguard per correu electrònic a celesquirol@celesquirol.es o donar-nos el paper del resguard (en cas que ho feu per caixer automàtic) el proper dia d’esplai.

Donat que amb la pandèmia ens deixat de fer uns quants dies (i no en sabem quants més) d’esplai a final de curs retornarem la part proporcional del valor del curs segons el total dels dies que no s’hagi fet esplai

LOTERIA 

Aquest any degut a la situació actual no hem pogut repartir la loteria a les famílies, per aquest motiu, hem pensat en fer-ho de manera voluntària. Totes aquelles famílies que vulguin ajudar a l’esplai a la recol·lecta de diners i vulguin aportar i vendre el seu talonari seran benvinguts!

En el cas que alguna família vulgui loteria, feu-nos’ho saber al correu de celesquirol@celesquirol.es i mirarem la millor manera de donar-vos’ho.

 

Ens veiem aquest dissabte! Si teniu qualsevol dubte ens podeu enviar un correu electrònic a celesquirol@celesquirol.es ☺️