Acabem el gener amb un munt de notícies!

Hola esquirolets, tornem a l’esplai i a més pencant fort, tenim un munt de projectes en marxa i com sempre ens agradaria que forméssiu part!

Com tots sabem estem vivint una època molt dura per milers de refugiats de les guerres que, fugint de la por que viuen als seus països, es topen amb una realitat europea que malauradament deixa molt a desitjar.

Ara a l’esplai tenim l’oportunitat de col·laborar i posar el nostre granet de sorra per pal·liar una mica la seva desgracia.

La fundació Quetzal de l’Escola Guixot a principis de Febrer, envien un camió a Grècia, demanen col·laboració. Podeu col·laborar portant joguines petites (no bèl·liques), roba d’hivern, sabates, botes d’aigua, samarretes, impermeables, gorros, guants, bufandes, tovalloletes humides, bolquers, etc.
Sobretot, que estiguin en bon estat.

Porteu tot el que voleu donar i l’esplai es farà càrrec de fer-les arribar a la fundació. Poc que puguem ajudar entre tots farem molt!

Carnaval

Sí! Ja estem preparant la gran festa, ens agrada molt disfressar-nos i aquest cop serà encara més guai, ja que ens disfressarem del Rei Lleó! I perquè la disfressa sigui ben xula ens posarem ja a rodar la maquina, i necessitem que ens confirmeu l’assistència si us plau!, tant la vostra com la dels nens, és molt important,. A més també digueu-nos si portareu cotxet que també el posarem maco!

 

Colònies 

Ja les tenim aquí!, Aquest dissabte farem inscripcions i quina aventura serà? Bé aquí ja teniu una pista! A vera qui ho endevina!, i si no, no us preocupeu, d’aquí poc arribarà la carta amb tota la informació.