HEU VENUT JA LA LOTERIA?

Hola esquirolets i esquiroletes, sembla que el fred ja ha arribat del tot! Com us va la setmana? Esperem que súper bé Aquí us portem les coses d’aquesta setmana:

CALENDARI 

Dissabte 12/12: Esplai en línia

Dissabte 19/12:

Atesa la nova normativa decretada per la Generalitat els infants no poden canviar de municipi per realitzar activitats de lleure. Donada aquesta mesura des de l’Esplai hem decidit que no és just per aquells infants que no puguin acudir, de manera que aquest dissabte l’Esplai el realitzarem també de manera virtual.

Gràcies per la vostra comprensió

FESTA DE NADAL

Ei, que la festa de Nadal està de tornada!

Encara que estem en temps difícils i no poguem ajuntar-nos i celebrar la festa de Nadal com cada any, hem trobat una manera per a que tothom poguem participar respectant les mesures i els protocols. La setmana passada vam dir que faríem una gymkana però com les restriccions del canvi de municipi es mantenen pel cap de setmana del 19-20 de desembre hem pensat una altra cosa . Entre el 14 i el 23 compartirem uns vídeos pel nostre compte d’Instagram (ja veure de què van… hehehe) en els quals us plantejarem un seguit de reptes . A mesura que feu els reptes i ens els feu enviar anireu guanyant punts. I per a què serveixen els punts? DONCS (ara bé la millor part) com més punts tingueu major serà la probabilitat de guanyar LA PANERA DE NADAL (només per a persones de l’esplai) També hi haurà segon i tercer premi (per a tothom) ‼️Per cert, a la festa hi poden participar també persones de fora de l’esplai, com exmonis o familiars

LOTERIA

 

Us volem fer saber que al llarg d’aquesta setmana  els monis que s’encarreguen es posaran en contacte amb vosaltres vía correu electrònic o telèfon per a recollir:

  • la matriu de la loteria: és a dir, el que queda del talonari una vegada es venen els bolets
  • els diners que s’han recaptat de la venda

INSCRIPCIONS

Dissabte dia 5 seguirem fent inscripcions de manera telemàtica, per aquest motiu, demanen a les famílies que entreguin la documentació ja sigui impresa, firmada i escanejada o fent-li una foto on es vegi clara tota la informació.

El correu on l’hem d’enviar és a celesquirol@celesquirol.es

Hem d’entregar la següent documentació:

Qualsevol cosa ens podeu contactar pel mail celesquirol@celesquirol