Prepareu-vos! L’esplai tot just comença.

Ai, ha estat una castanyada la mar de bonica, ens vam alegrar molt de veure-us tots aquest dissabte passat, i agrair a tothom que ens va comprar castanyes, eren bones, oi? S’ha de tenir una mica de traça i compte amb el foc, per sort vam tenir molta ajuda. Però ja està bé de dir que va ser molt bonic, i tant això ja ho sabem, i el que també sabem és que tenim una notícia molt bona, s’han obert les inscripcions de colònies!

Colònies!

Siii, esquirolets les primeres colònies d’aquest curs ja estan aquí! Bé encara no, perquè són els dies 25 i 26 de novembre. Però sí que hem obert inscripcions, va correu i apunteu-vos i no només vosaltres, també els vostres amics, cosins, cosins llunyans i també aquell que no és el teu cosí però com si ho fos, volem que siguem moltíssims per passar-ho super bé i més!
Només són 35 € i anem a Can Brugarola, si ja sé que amb el nom gaire il·lusió tampoc fa, però si la busqueu a internet, veureu que maca que és, a més en poc temps rebreu un correu amb tota la informació i si no us arriba, envieu-nos un correu a celesquirol@celesquirol.es i resoldrem tots els vostres dubtes.

Reunió comissió Pares i Mares

Aquest dissabte, a les 18:30 als locals de l’Esplai, tindrà lloc la primera reunió de la comissió de mares i pares del curs 2017-2018.

 

Inscripcions

Les inscripcions continuen obertes! Als pares que ja estigueu segurs de que us voleu apuntar a l’Esplai, us preguem que ho feu com abans millor. Què hem de portar:

  • Fitxa d’inscripció curs 2017-2018
  • Fotocòpia del carnet CatSalut
  • Fotocòpia de la cartilla de vacunes
  • Fotocòpia del DNI de l’infant (si en té)
  • Fotocòpia del DNI dels pares
  • Import de la inscripció

Preu de les inscripcions:

  • Nous infants matriculats: 70 € (inclou el foulard)
  • Infants matriculats al curs 2016-2017: 65 €

Als infants nous, els informem que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs que us encantarà l’Esplai l’Esquirol!

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.es/esplai/inscripcions/ i al correu electrònic celesquirol@celesquirol.es

 

Beques

Ja està obert el període d’inscripció per demanar les beques de curs i colònies de primer trimestre! L’únic que heu de fer és portar la declaració de la renta i el padró municipal.

 

Foulard viatger

Heu viatjat pel món aquest estiu i us heu emportat amb vosaltres el foulard de l’Esplai? Si és així, i teniu alguna fotografia, feu-nos-la arribar (celesquirol@celesquirol.es) i la penjarem a la nostra web. L’Esquirol ja ha visitat molts països!

http://celesquirol.es/fotos/el-foulard-viatger/

 

Qualsevol dubte el resoldrem a través de celesquirol@celesquirol.es

Us esperem dissabte!