Aquest dissabte comencem el nou curs!

Esquirolets i esquiroletes, ja som aquí, amb més ganes que mai, preparats pel nou curs 2015/16.

Comencem aquest dissabte dia 3 d’octubre al local de l’Esplai situat on sempre (Av. de la Generalitat, 79) a les 16:30h!

Demà dia 1 d’octubre al voltant de les 19:40h serem a Ràdio Barberà 98.1 FM explicant totes les novetats del curs vinent. Tot i així, aquí teniu tota la informació del curs que ens espera:

Inscripcions pel curs 2015-2016:

Les inscripcions pel nou curs es faran el mateix dia d’inici de curs (3 d’octubre) al local de l’Esplai a la sortida dels infants, les 18:30h. I què necessitem portar?

  • Fitxa d’inscripció, que trobareu al següent enllaç: Fitxa d’inscripció 2015
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal i del nen (si en té).
  • Fotocòpia actualitzada del carnet de vacunes.
  • Fotocòpia del CatSalut.

El preu de les inscripcions és el mateix que el d’altres anys:

  • 65€ si repetiu a l’Esplai.
  • 70€ a les noves incorporacions (el preu inclou el foulard).

Grup de ‘Minis’:

Per al nou curs, comptem amb una novetat molt important: hem creat el grup de ‘Minis’! Aquest grup inclourà tots els nens d’entre 3 i 4 anys. Si coneixeu qualsevol família amb infants nascuts entre 2011 i 2012, no dubteu a animar-los a que s’apuntin a l’Esplai!

fondos-para-ninos-3447

Equip de monitors:

L’equip de monitors d’enguany està format pels mateixos del curs passat (el David, l’Alba, la Lorena, l’Òscar, la Marina, l’Aitor Pérez, l’Andreu, la Laura Noguera, l’Aitor Gurrea, la Jasmine, l’Elena, la Silvia, el Roger, el Josua i el Jose; i els nostres dires preferits Isma i Miguel) i amb una esquiroleta que s’estrena aquest any com a monitora: benvinguda de nou Laura Férez, estem encantats de tenir-te a l’equip!

12079269_985679078120765_4783862982646979032_n

Reunió de Pares i Mares:

Ja tenim la data fixada papis i mamis, serà el proper 17 de octubre a las 18:30. En aquesta reunió us informarem de totes les novetats del curs 2015-2016, del calendari del primer trimestre i de moltes coses més.

Castanyada:

Aquest any la castanyada se celebra el dissabte 31 d’octubre. Seguirem fent la venda de castanyes com cada any, però després d’aquesta activitat tenim quelcom preparat… estigueu atents a les notícies vinents!

Cavalcada de Reis 2016:

Malauradament, el curs passat no vàrem participar en la cavalcada de Barberà per manca de camió on participar-hi. Per tal que no passi el mateix enguany, preguem que si disposeu d’algun camió o conegueu algú que ens el pugui deixar, no dubteu en parlar amb nosaltres, estarem infinitament agraïts!

Calendari i web:

Aquest any comptem amb una nova web! Entreu a mirar-la, ens ha quedat molt i molt bé! I com l’any passat: Facebook, Twitter, Instagram, i el correu electrònic de sempre.

Esperem no haver-nos deixat res! Davant qualsevol pregunta, no dubteu a escriure’ns un correu electrònic (a aquesta direcció).

Ens veiem aviat!

cropped-logo.jpg