DIA UNIVERSAL DELS DRETS DELS INFANTS!

Hola, famílies! S’acosta un cap de setmana molt especial, perquè aquest dissabte celebrarem el Dia Universal dels Drets dels Infants! Per aquest motiu, aquest dissabte no hi haurà activitat d’esplai. Però no us espanteu: ens podreu trobar durant tota la tarda a la Plaça de la Vila, fent activitats de 16:30 a 20:30!

DUDI

Aquest dissabte us convidem a tots i a totes a celebrar el Dia Universal dels Drets dels Infants amb nosaltres!
Com que és el nostre trenté aniversari hem volgut fer-ho molt gran així que farem una festassa amb:

  • Inflables: un de gran i un de petit.
  • Jocs gegants
  • Maquillatge (0’5€)
  • Xocolatada popular (18:30)

MOLT IMPORTANT: HAUREU D’ACOMPANYAR ELS VOSTRES FILLS!

L’equip de monitors de l’Esplai estarà dinamitzant les diferents activitats, de forma que no estaran amb els vostres fills. Per això us convidem a acompanyar-los i gaudir amb ells de la festa! Per descomptat, pares i mares esteu convidats a la xocolatada popular. Si algun pare o mare es vol maquillar, ho podem parlar. Serà més complicat que us deixem pujar als inflables, esteu una mica crescudets! 😉

Prepareu-vos bé perquè ens vindrà a veure un gran amic de l’Esplai. Ens podrem fer fotos i ballar amb ell!

Per celebrar aquesta festa comptem amb la col·laboració del Cabàs, bons amics de l’Esplai. Aquí deixem la pàgina web on podreu veure alguns dels jocs que portaran!

http://www.elcabas.net/

https://www.facebook.com/elcabas/?fref=ts

Colònies de Primer Trimestre

Aquest dissabte, a la carpa de l’Esplai, a la Plaça de la Vila, tindreu l’última oportunitat per inscriure-us a les colònies del primer trimestre. RECORDEU QUE SÓN OBERTES A TOT EL PÚBLIC! (En cas que no sigueu de l’Esplai, haureu de portar la documentació d’inscripció, trobareu tota la informació a l’apartat d’Inscripcions). Si qualsevol persona té dubtes sobre les colònies els resoldrem si els envieu al correu de l’Esplai:  ce.lesquirol@gmail.com.

Loteria

Recordem que la matriu del talonari entregat amb la inscripció ens l’haureu de lliurar el dissabte 3 de desembre.

Beques – Casal de Nadal

Encara hi sou a temps de demanar beca exclusivament pel Casal de Nadal, només aquest dissabte. Tenim un nou correu d’ús exclusiu per al casal, us preguem que per temes de casal feu servir la nova adreça: casal@celesquirol.es

Disfresses

Per casualitat teniu alguna disfressa per casa que no feu servir? Si és així, i esteu pensant a llençar-la, a nosaltres ens vindrien molt bé.

Inscripcions

Si no us vau poder inscriure el passat dissabte, no patiu! Aquest dissabte, a partir de les 18:30, podreu inscriure-us als locals de l’Esplai. Què haureu de portar?

  • Fitxa d’Inscripció

  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor i del nen (si en té)

  • Fotocòpia actualitzada del carnet de vacunes

  • Fotocòpia del CatSalut

El preu de les inscripcions és el mateix de cada any: 65€ si repetiu a l’Esplai i 70€ si sou una nova incorporació (inclou el foulard).

Us esperem a tots dissabte, segur que ens ho passarem d’allò més bé!