Si aquesta setmana va d’amor, no s’entén sense un dissabte d’esplai!

Que bonic que és Sant valentí, però més maco és un dissabte d’esplai, veritat?

Carnestoltes

Moltes gràcies a tots i totes les persones que vau fer aquest carnestoles possible i, hem de dir-ho, espectacular. En especial a la comissió de pares i mares i a tots els pares i mares que van col·laborar i van fer una gran i molt bona feina. Sou una part molt important de l’esplai!
Aquí us deixem les fotos d’aquell dia!

https://photos.google.com/share/AF1QipOAWq5nCvAZNReItO8WEfXBI7wOZRmxXzyWGgcltyS1d-gcQke-7Ko_4B6szOdz9Q?key=dzQ0dHhSdEZPOXVYZ00wTkdqMU5XajgzVFFzQ1d3
Sortida de zona
Com esplai l’esquirol formem part del mececc, una organització d’esplais de Catalunya que ens permet portar a terme aquest bonic projecte que és l’esplai l’esquirol, aquest moviment es divideix en diferents zones a les quals pertanyen diferents esplais, la zona de l’esplai l’esquirol és la 11 que compartim amb esplais de terrassa, Sant Cugat i Matadepera.

Com cada any, zona 11 organitza una sortida conjunta per tal que els nens gaudeixin, comparteixin i coneguin altres nens d’esplai. Aquest any aquesta sortida es realitzarà el dia 24 de febrer.

La informació més concreta com horari, lloc o preu us la donarà els monitors dels vostres nens pels diferents mitjans de comunicació que fem servir a l’esplai.

Animeu-vos!, serà una experiència diferent i divertida!

Beques
Recordeu, els dissabtes 17 i 24 són les darreres dates per demanar la beca del Casal de Setmana Santa! Què heu de portar?
Padró municipal
Declaració de la renda

Loteria
També us recordem que aquest any ha tocat la devolució de la Loteria de Nadal de l’Esplai, i podeu passar a recollir els diners a l’Administració de Loteria de Barberà del Vallès Av. Generalitat.

Vèrtex

Per últim, volem recordar a les famílies inscrites a les colònies de Vèrtex que encara han de pagar, que poden fer-ho tant a les 16.30 com a les 18.30 dels dissabtes!