Nous monitors!! Noves aventures!!

Bones esquirolets!!  😛

Com ha anat aquest llarg pont? Amb forces per tornar a l’esplai amb els  vostres  nous monitors i amics??

Tenim moltes coses a explicar-vos!! Una d’ elles va dirigida a tots els pares i mares de l’esplai!! El dissabte dia 28 d’Octubre es durà a terme la reunió de pares, no hi falteu, eh!!

Us volíem recordar a les famílies que encara no s’han inscrit que no hi ha cap problema! Podeu portar els vostres fills a les 16:30 i us inscriviu a les 18:30!

Recordeu, si esteu indecisos o teniu algun amic o amiga que… no sap si apuntar-se a l’esplai ,  podeu venir a provar tres dissabtes sense cap problema abans de formalitzar la inscripció! Això sí, heu de saber què heu  de dur per fer-la:

 

  • Fitxa d’inscripció curs 2017-2018
  • Foto de carnet de l’infant
  • Fotocòpia del carnet CATSALUT
  • Fotocòpia de la cartilla de vacunes
  • Fotocòpia del DNI de l’infant (si en té)
  • Fotocòpia del DNI dels pares
  • Import de la inscripció

Preu de les inscripcions:

  • Nous infants matriculats: 70€  (inclou el foulard)
  • Infants matriculats al curs 2016-2017: 65€

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.es/esplai/inscripcions/ i al correu electrònic  celesquirol@celesquirol.es

 

TENIM NOU MAIL!

Famí­lies, rebreu aquest correu amb la nova direcció (celesquirol@celesquirol.es), guardeu-la bé perquè a partir d’ara és la direcció de correu electrònic que farem servir. Qualsevol cosa que ens hagueu de comentar, si-us-plau feu-nos-la arribar a aquest nou mail:

celesquirol@celesquirol.es

 

FOULARD VIATGER

Heu viatjat pel món aquest estiu i us heu emportat amb vosaltres el foulard de l’ Esplai? Si és així­, i teniu alguna fotografia, feu-nos-la arribar (celesquirol@celesquirol.es) i la penjarem a la nostra web. L’Esquirol ja ha visitat molts països!

http://celesquirol.es/fotos/el-foulard-viatger/

Per últim, us voldríem recordar que teniu l’opció de demanar una beca, ja sigui per tot el curs o únicament per colònies. Si esteu interessats, heu de dur la información necessària:  Padró familiar, on s’indiquin les persones que conviuen a la mateixa unitat familiar i la Declaració de la Renta. Si vau demanar beca a l’estiu, no és necessari tornar a portar la documentació!

Qualsevol dubte, ens ho comuniqueu sense problema a  través de celesquirol@celesquirol.es

 

Una abraçada i fins dissabte !!! 😛