INICI DE CURS 2015-2016

Benvolguts Esquirols, ja tornem a ser aquí! Ahir va començar oficialment la tardor astronòmica, i aprofitem per informar-vos que ja queda molt poc per l’inici d’un nou curs a l’Esplai l’Esquirol! Per vint-i-novè any consecutiu, tornem a obrir-vos les portes. Aquest any, l’inici de curs serà el dia:

DISSABTE 3 D’OCTUBRE, A LES 16:30!

A continuació, tota la informació necessària:

El foulard viatger:

Us heu divertit moltíssim aquest estiu, oi que sí? Heu marxat de vacances a algun lloc exòtic? Si heu fet fotografies de les vostres vacances i porteu el foulard en aquestes fotografies, no dubteu a enviar-les a: “foulardviatger@celesquirol.es”.

Inscripcions pel curs 2015-2016:

Les inscripcions pel nou curs es faran el mateix dia d’inici de curs (3 d’octubre) al local de l’Esplai. I què necessitem portar?

  • Fitxa d’inscripció, que trobareu al següent enllaç: Fitxa d’inscripció 2015
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal i del nen (si en té).
  • Fotocòpia actualitzada del carnet de vacunes.
  • Fotocòpia del CatSalut.

El preu de les inscripcions és el mateix que el d’altres anys:

  • 65€ si repetiu a l’Esplai.
  • 70€ a les noves incorporacions (el preu inclou el foulard).

Grup de ‘Minis’:

Per al nou curs, comptem amb una novetat molt important: hem creat el grup de ‘Minis’! Aquest grup inclourà tots els nens d’entre 3 i 4 anys. Si coneixeu qualsevol família amb infants nascuts entre 2011 i 2012, no dubteu a animar-los a que s’apuntin a l’Esplai!

Reunió de Pares i Mares:

Encara no tenim la data fixada, però quan ho fem sereu els primers en assabentar-vos! En aquesta reunió us informarem de totes les novetats del curs 2015-2016, del calendari del primer trimestre i de moltes coses més.

Calendari i web:

Aquest any comptem amb una nova web! Entreu a mirar-la, ens ha quedat molt i molt bé! I com l’any passat: Facebook, Twitter, Instagram, i el correu electrònic de sempre.

Esperem no haver-nos deixat res! Davant qualsevol pregunta, no dubteu a escriure’ns un correu electrònic (a aquesta direcció).

Ens veiem aviat!

cropped-logo.jpg

One comment on “INICI DE CURS 2015-2016