Fa olor com a colònies, quines ganes!

COLÒNIES

Sii ja marxem, no ens adonarem i ja serem camí a un viatge molt especial on farem nous amics!

Gaudirem de la companyia dels nostres amics, monitors i monitores, d’una casa maquíssima i de moltes activitats. I recordeu que només són 35 €!!!!

Sortirem de l’Estació de Renfe de Barberà del Vallès dissabte 25 a les 9:00 h del matí i arribarem diumenge 26 a la mateixa Estació a les 17:00 de la tarda aproximadament!! Veniu amb moltes ganes de pasar-ho bé, petits esquirols!

Important! El transport a la casa de colònies tant d’anada com de tornada es farà en autocar, que anirem més tranquils i còmodes!

INSCRIPCIONS

Com sempre, recordar-vos que les inscripcions encara són obertes pels esquirolets que encara  no s’han apuntat . Us adjuntem la informació que cal dur per realizar la inscripció!!!

  • Fitxa d’inscripció curs 2017-2018
  • Fotocòpia del carnet CatSalut
  • Fotocòpia de la cartilla de vacunes
  • Fotocòpia del DNI de l’infant (si en té)
  • Fotocòpia del DNI dels pares
  • Import de la inscripció

Preu de les inscripcions:

  • Nous infants matriculats: 70€ (inclou el foulard)
  • Infants matriculats al curs 2016-2017: 65€

Als infants nous, els informem que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs que us encantarà a l’Esplai l’Esquirol.

COMISSIÓ DE PARES I MARES!

Com ja sabeu, s’apropa una època molt important! El Nadal!!!Amb ell venen els regals, els avets, les decopracions… i sobretot… la Cavalcada de Reis!!!

Un any més gaudim d’un fantàstic grup de pares i mares que es reuneixen cada dissabte per ajudar-nos a fer les disfresses, amb les quals acompanyarem els reis, un any més, per tot Barberà. Moltes gràcies papis!! Ànims!!

Casal de nadal

Esplai l’Esquirol prepara el Casal de Nadal: un conjunt d’activitats al llarg de 8 dies que faran que els infants de Barberà s’ho passin d’allò més bé durant les vacances! Us proporcionem tota la informació en aquest Enllaç.