Continuem amb un dissabte amb gust de carnaval i ens preparem per a l’excursió!

 

EXCURSIÓ GENERAL IMPORTANT!
El dia 3 de febrer marxarem d’excursió! Teniu un correu amb tota la informació, i si teniu cap dubte, no dubteu en enviar-nos un correu!

CARNESTOLTES
El dia 10 de febrer l’Esplai l’Esquirol participarà en la rua de Carnestoltes. Heu confirmat l’assistència? Podeu fer-ho mitjançant el correu electrònic (celesquirol@celesquirol.es) o presencialment el dissabte vinent. Preguem que ho feu com més aviat millor, així podrem calcular la quantitat de disfresses que haurem de preparar. Gràcies!

BEQUES
Avui també gestionarem beques pel casal de setmana santa! Si l’any passat no la vau demanar, porteu el padró i la declaració de la renda, si ja ho vau fer, no és necessari! La data limit per demanar la beca és el 17 de febrer.

LOTERIA
També us recordem que aquest any ha tocat la devolució de la Loteria de Nadal de l’Esplai, i podeu passar a recollir els diners a l’Administració de Loteria de Barberà del Vallès (Av. Generalitat).

VÈRTEX
Per últim, volem recordar a les famílies inscrites a les colònies de Vèrtex que encara han de pagar, que poden fer-ho tant a les 16.30 com a les 18.30 dels dissabtes!

Per qualsevol dubte estem disponibles a celesquirol@celesquirol.es

Ens veiem Avui!