ESQUIGAMES

EVENT ANUL·LAT

Pròximament més informació de la nova data escollida.

1a EDICIÓ ESQUIGAMES

Per primer cop, l'Esplai l'Esquirol s'alia amb la Unió Atlètica de Barberà per crear un event esportiu únic: els Esquigames!

1. Què és?

Els Esquigames són unes jornades esportives solidàries obertes a qualsevol persona a partir dels 4 anys on tot el recaudat anirà destinat al Banc d'Aliments de la Parròquia Santa Maria de Barberà.

2. On és?

A les instalacions municipals esportives de Can Llobet, pg. Doctor Moragas, 268-270 de Barberà del Vallès.

3. Quin és el preu?

El preu és de 7€, que inclou la inscripció, dorsal, beguda, entrepà i un petit obsequi. També hi ha la opció de comprar l'entrada el mateix dia de l'event, el preu de la qual serà de 10€.

4. Com s'organitzen les jornades?

Les jornades començaran amb un seguit de proves d'atletisme repartides per totes les pistes d'atletisme independents. Algunes d'aquestes són salt de llargada, llançament de pes o petites curses de relleus. Aquestes proves están pensades per a tot tipus de públic, fent així unes jornades més familiars que d'esportistes d'èlit.

Un cop acabades aquestes proves, es faran les següents curses finals per edats (la participació de la qual no és obligatòria):

  • 4-6 Anys: 100m
  • 7-9 Anys: 200m
  • 10-13 Anys: 400m
  • 14-17 Anys: 600m
  • Majors de 18 Anys: 2000m

5. Com puc inscriure'm?

Les inscripcions poden ser on-line (enllaç no disponible) o presencials a:

  • Les oficines de la Unió Atlètica Barberà. Horari dimecres i divendres de 09.30 h a 11.30 h i de dilluns a divendres de 17 a 20 h.
  • Locals del Centre d’Esplai l’Esquirol els dissabtes a les 18.30h.

6. Si tinc dubtes, com els puc resoldre?

Via mail: celesquirol@celesquirol.es o a les nostres xarxes socials!