BARBERÀ – LA MOLA

X CAMINADA SOLIDÀRIA BARBERÀ - LA MOLA

Aquest any, l'Esplai l'Esquirol celebra la Desena Edició de la Caminada Solidària Barberà - La Mola! 

1. Què és?

La Caminada Solidària Barberà - La Mola és una caminada que se celebra per desè any consecutiu. Està organitzada per l'Esplai l'Esquirol, però tot i això està oberta a tot el públic! L'objectiu de la caminada és passar una bona estona i col·laborar amb el Banc d'Aliments de la Parròquia de Santa Maria.

2. Quin dia és? 

Enguany, la Caminada se celebrarà dissabte 20 de maig. Començarà a les 08:00 i la pujada de La Mola s'acabarà a les 15:00. Si opteu per passar l'últim control més tard de les 14:00, heu de saber que és possible que en algun moment determinat deixeu de trobar senyalització.

3. Quin és el preu?

El preu de la Caminada Solidària Barberà - La Mola és de 9€. D'aquests, 4'5€ van destinats a la causa solidària i 4'5€ es dediquen a les despeses de gestió. En cas de quedar algun romanent, també aniria destinat al Banc d'Aliments.

4. On comença i on acaba?

Sortirem des de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, i el recorregut anirà fins al monestir de Sant Llorenç de Munt, al cim de La Mola.

5. Com està marcat el camí?

El recorregut estarà sempre marcat amb uns fulls plastificats de color groc, amb el dibuix d'una fletxa gran de color negre. Heu d'estar especialment atents als encreuaments!

6. Puc fer la caminada corrents?

En principi, la idea és fer una caminada. Si un vol la pot fer corrents, però en aquest cas no podem garantir que els controls estiguin oberts quan el corredor arribi.

7. Com torno a casa?

Depèn d'on s'acabi la camianda. A cada control hi haurà informació sobre com tornar a casa en transport públic. Si s'arriba al cim de La Mola, una opció molt recomanable és la de deixar el cotxe el dia anterior a la part transitable del peu de La Mola.

8. Quant dura la caminada?

La caminada acostuma a durar unes 5:30 de mitjana. És a dir, sortim a les 08:00 i la majoria de participants arriben al cim de La Mola sobre les 13:30.

9. Els nens de l'Esplai s'hi han d'inscriure?

Sí! En principi els nens de l'Esplai realitzen la caminada com una excursió, amb el seu grup de l'Esplai. També s'han d'apuntar mitjançant la web, però hauran de pagar la quantitat de 4'5€. Aquest any, com a novetat, hi haurà inscripcions físiques als locals de l'Esplai. 

10. Què passa si no puc fer la caminada però vull que el meu fill hi participi?

Cap problema! Si el nen està degudament inscrit a la Caminada, simplement el porteu a l'excursió i el recolliu a la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès, sobre les 17:30-18:00.

COM PUC PARTICIPAR-HI?

 

Hi ha dues vies, segons el tipus de participant: 

Sóc nen!

Faràs la caminada amb el teu grup d'Esplai, adaptada a la vostra edat:

  • Petits i Mitjans: des del peu de La Mola fins el cim.
  • Grans: des del Control 4, a la Plaça Sant Jordi de Matadepera.
  • Supergrans i Joves: SENCERA!

Sóc adult!

T'animem a que facis la caminada solidària completa! Són 23'36 km a realitzar en un temps aproximat de 05:30 hores.

Què faig amb el meu fill? Que vingui a la sortida amb el seu grup de l'Esplai!

Aquells que no vulgueu fer la caminada, podeu participar igualment amb la causa solidària comprant el dorsal. 

En ambdós casos hi haurà inscripcions on-line. L'enllaç per inscriure-us a la pàgina és el següent:

https://runedia.mundodeportivo.com/cursa/20174239/travessa-solidaria-barbera-del-valles-la-mola/2017/